AZ-keeper Brown: "Helaas geen Superman"

13 februari 2011, 10:16

Esteban Alvarado Brown kreeg zaterdag tegen PSV vier treffers om zijn oren (0-4). Desondanks had de debuterende doelman van AZ na afloop weinig reden voor een schuldgevoel, aangezien geen van de tegengoals door een fout van hem viel.

“Persoonlijk heb ik het gevoel dat ik mijn werk vandaag goed heb gedaan”, vertelde Brown dan ook op de website van AZ. “Maar de teamprestatie blijft uiteraard het belangrijkste. Over het resultaat ben ik niet tevreden. Dat zegt echter niks over ons veldspel. We waren erg in vorm; leken wel een aanvalsmachine. Ik denk dat we wel zes open kansen hebben gekregen. Dat er dan na afloop een 0-4 eindstand op het bord staat is moeilijk te bevatten. We hebben drie ongelukkige punten verloren.”

“Wat de mensen in Costa Rica denken als ze de uitslag zien? Waarschijnlijk dat ik slecht heb gekeept. Dat maakt me echter niet uit. Ik weet beter”, aldus Brown. “Ik kon sowieso weinig aan de doelpunten van PSV doen. De tweede goal was gewoon een spectaculair schot van Balázs Dzsudzsák. De enige die me bij dat schot had kunnen helpen is Superman. Helaas ben ik dat niet.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen