De Sutter: "PSV wilde me tot de zomer huren"

8 februari 2011, 09:34   Bijgewerkt: 8 februari 2011, 09:41

PSV is deze winter bezig geweest met de komst van een nieuwe aanvaller. Althans, dat beweert Tom de Sutter. Volgens de sptis van Anderlecht wilden de Brabanders hem tot het eind van het seizoen huren, maar gaf Anderlecht geen toestemming.

"Op 29 januari, 's avonds om 23 uur, toen ik terugkeerde van een bezoekje aan vrienden, kreeg ik een telefoontje van mijn manager. PSV wilde me huren voor zes maanden", zegt De Sutter in Het Nieuwsblad. Naast PSV had ook Club Brugge interesse. "Maar Anderlecht zei nee tegen zowel Club als de Nederlanders. Gegeven mijn huidige situatie en het feit dat ik weinig speel, was ik een beetje ontgoocheld."

Zelf zag De Sutter een tijdelijk vertrek uit Brussel wel zitten. "Op de leeftijd van 25 jaar wil je spelen. Als je daar ergens de kans toe krijgt, zeg je niet op voorhand nee." Zeker niet tegen een club als PSV, zegt hij. "Dat is toch niet zomaar een ploeg. In die zes maanden had ik er veel kunnen bijleren. Het bewijst ook dat ik in de weinige tijd dat ik speelde getoond heb dat ik het niveau aankan. Ondanks die vele operaties."

PSV zit door de blessure van Jonathan Reis en de transfers van Nordin Amrabat en Ibrahim Afellay krap in de aanvallers. Marcus Berg stond de laatste weken in de punt van de aanval, afgelopen weekend tegen ADO kreeg Danny Koevermans een kans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen