Torres wil debuteren en scoren tegen Liverpool

1 februari 2011, 16:24   Bijgewerkt: 1 februari 2011, 16:36

De beoogde debuutwedstrijd van Fernando Torres bij Chelsea had eigenlijk niet mooier kunnen zijn. Komend weekend ontmoeten de Londenaren Liverpool, die club die Torres afgelopen maandag verliet. De Spanjaard overweegt geen seconde om die wedstrijd nog aan zich voorbij te laten gaan. "Het lijkt wel het lot", zegt Torres over het feit dat hij uitgerekend tegen Liverpool kan debuteren voor Chelsea. "Als ik de kans krijg om te spelen, ga ik mijn uiterste best doen en hoop ik te scoren." 

De 26-jarige Torres speelde vier seizoenen bij Liverpool en hoewel hij nu graag tegen hen wil scoren, bewaart hij goede herinneringen aan zijn tijd op Anfield Road. "Ik kan louter positieve dingen over de club zeggen. Liverpool heeft van mij een topspeler gemaakt en heeft mij de kans geboden om op het hoogste niveau te spelen."

"Ik zal nooit iets negatiefs zeggen over Liverpool", vervolgt hij. "Ik heb daar een mooie tijd gehad, maar ik richt me nu op Chelsea. Dit is een team van absoluut topniveau, een stapje hoger is er niet. Ik krijg de kans om samen te spelen met grote namen als John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba en Nicolas Anelka en kijk daar naar uit."

Chelsea speelt zondag op eigen veld tegen Liverpool. Vanavond speelt de club tegen Sunderland, maar het is nog onzeker of Torres dan al mee kan doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen