Van Persie: "Ben weer terug op mijn beste niveau"

19 februari 2011, 09:49   Bijgewerkt: 19 februari 2011, 18:45

Robin van Persie had woensdagavond in het Emirates Stadium met zijn treffer een belangrijk aandeel in de fraaie zege van Arsenal op FC Barcelona. De ploeg van manager Arsène Wenger boog in de slotfase een achterstand om en zegevierde uiteindelijk met 2-1 in het Champions League-duel. Van Persie, die weer helemaal terug lijkt te zijn na een blessureperiode, steekt momenteel naar eigen zeggen in een bloedvorm

"In het verleden had ik het tijdens blessureperiodes soms zo moeilijk", vertrouwt hij aan het officiële magazine van de Gunners toe. "Je bent ongeduldig, je hebt een paar maanden gemist, je hart bonkt in je keel als je je bijna weer fit voelt en je wil te vroeg spelen."

De 27-jarige aanvaller besloot ditmaal voor een andere aanpak te kiezen. "Deze keer had ik een paar gesprekken met de trainer en die zei: 'Ik heb alle begrip. Ik zie je wel als je klaar bent'", gaat Van Persie verder. "Wij, de trainer en ik, vertrouwen elkaar volledig en ik geloof in zijn kennis. Daarom kon ik dit seizoen veel meer geduld tonen."

De oud-Feyenoorder plukt naar eigen zeggen nu de vruchten van de andere benadering. "Het betaalt zich nu dubbel en dwars uit. Ik ben terug op mijn beste niveau. Daarvoor ben ik veel dank verschuldigd aan de medische staf, de trainer en mezelf. We hebben geweldig als team gewerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen