Xavi: "Arsenal is dit jaar veel sterker"

Koen Freriks
12 februari 2011, 10:43   Bijgewerkt: 12 februari 2011, 12:00

Xavi kijkt met veel plezier uit naar de ontmoetingen tussen FC Barcelona en Arsenal. De Spaanse topmiddenvelder denkt dat de Champions League-duels tussen beide clubs een genot worden om naar te kijken. "Als ik supporter was, zou ik een kaartje kopen."

"Ik was erg blij met de loting", vertelt Xavi in een uitgebreid interview met The Guardian. "Arsenal probeert je niet het voetbal onmogelijk te maken. Zij willen net als ons graag de bal hebben. Als ik een supporter was, zou ik een kaartje kopen", lacht hij.

"Arsenal is een heel ander soort tegenstander dan bijvoorbeeld Chelsea of Manchester United. Die ploegen vinden het niet erg als wij de bal hebben, want zij reageren graag. Ik verwacht dat Arsenal dat absoluut niet zal doen."

Hoewel de spelers van Arsenal bezig zijn aan een fantastisch seizoen, zullen ze na de loting toch hebben teruggedacht aan vorig jaar. Toen was Barcelona heer en meester tegen The Gunners. Lioinel Messi scoorde in de return zelfs vier keer (4-1). "Maar dat gaat niet weer gebeuren", waarschuwt Xavi. "Arsenal is dit jaar veel sterker. Het is eigenlijk een nadeel dat we ze vorig jaar ook hebben getroffen. Toen hadden ze veel respect voor ons en hadden wij in beide duels constant de bal. Dat zal nu niet het geval zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen