El Hamdaoui snapt er niks van: "Totale onzin"

4 maart 2011, 15:34   Bijgewerkt: 4 maart 2011, 15:44

Mounir el Hamdaoui begrijpt er niets van dat hij uit de selectie van Ajax is gezet. Trainer Frank de Boer zei vrijdag dat hij zich daartoe genoodzaakt voelde omdat El Hamdaoui in de rust van de bekerwedstrijd tegen RKC 'ontoelaatbaar gedrag' vertoonde. "Dat is echt onzin", reageert de spits tegen NUsport.

"Ik zal precies vertellen wat er gebeurd is", begint El Hamdaoui zijn relaas op de site van het blad. "De trainer gaf mij tijdens de rust de schuld van de tegengoal. Volgens hem had ik de muur moeten vormen terwijl daar al iemand stond. Dat gaf ik aan. Maar de trainer zei dat ik die had moeten wegsturen. Toen zei ik: 'is goed trainer, u heeft gelijk'. Daar kon hij niet tegen. Hij zei dat ik dat op een rare manier zei. Ik vroeg me af hoe ik het anders had moeten zeggen. Toen zei hij: 'kom er maar uit'. Na het duel gaf de trainer voor de camera aan dat hij me had gewisseld omdat de middenvelders te diep stonden. Ik snapte er niets meer van. Was dat ook al mijn schuld?"

El Hamdaoui mist door de disciplinaire straf van De Boer sowieso het duel van zondag tegen zijn oude club AZ. Hij moet zich maandag melden bij Jong Ajax. Hoe het verder moet, weet hij niet. "Ik meld me bij de beloften en voor de rest wil ik er niets over kwijt. Alleen dat ik vind dat ik totaal geen ontoelaatbaar gedrag heb vertoond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen