Huysegems rekent op 'terugkeer naar Genk'

23 maart 2011, 19:56   Bijgewerkt: 23 maart 2011, 20:06

Stein Huysegems had zich vooraf zoveel voorgesteld van zijn tijdelijke verblijf bij Roda JC. De 28-jarige aanvaller, die door de Limburgers wordt gehuurd van Racink Genk, heeft tot dusver echter nog niet veel indruk weten te maken bij de nummer zeven van de Eredivsie. Tot overmaat van ramp maakte Huysegems, die tot nu toe elf keer mocht invallen, door een blessure geen deel uit van de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen zondag (3-0).

Het steekt de oud-speler van onder meer AZ en Feyenoord dat hij tegen zijn oude club niet eens op de bank zat. "Het is nooit leuk als je op de tribune moet plaatsnemen tegen een ex-club en al zeker niet met een blessure", vertrouwt Huysegems toe aan de Voetbalkrant.

"Vorige week was dat ook al het geval met AZ. Tegen een ex-club spelen is altijd speciaal. Als je zulke duels dan moet missen, is dat extra jammer. Ik scoorde nog maar twee keer: één in de beker en één in de competitie. Dat is te weinig, maar ook omdat ik te weinig gespeeld heb. Het is nu niet anders. Ik ben hier nog twee maanden en dan moet ik in principe weer naar Genk gaan", uit de Belg zijn frustratie over zijn prestaties bij de ploeg van trainer Harm van Veldhoven.

Huysegems gaat er van uit dat hij na afloop van dit seizoen zich weer bij zijn Belgische werkgever voegt. "Er kan nog veel gebeuren, maar in principe hervat ik in de zomer weer de trainingen bij Genk. Ik heb daar nog een contract tot 2013 en daar moet ik me dan ook aan houden. Hij kan wel druk uitoefenen door dat te verkondigen, maar dan moeten er wel opties zijn voor die spelers. Goede opties natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen