Landzaat in basis, Janko en Onyewu reserve

10 maart 2011, 20:23   Bijgewerkt: 11 maart 2011, 00:05

In de Eredivisie zit Douglas een lange schorsing uit, maar in de Europa League mag de Braziliaan gewoon spelen. Coach Michel Preud’homme van FC Twente heeft hem dan ook in het hart van de defensie geposteerd voor het duel met Zenit St. Petersburg in de achtste finale van het Europese bekertoernooi.

Douglas vormt een centraal duo met Peter Wisgerhof. Roberto Rosales en Bart Buysse, die zaterdag tegen NAC Breda prima speelde, flankeren hen. Onyewu, die tegen NAC minder goed speelde, zit daarom op de bank.

Op het middenveld bouwt Preud’homme een extra zekerheidje in ten opzichte van zaterdag. Denny Landzaat speelt op de plaats van Luuk de Jong, die op zijn beurt naar de spits verhuist. Marc Janko, in de Eredivisie clubtopscorer van de Overijsselse formatie, begint daarom op de bank.

Danko Lazovic, die in het verleden actief was bij PSV, Feyenoord en Vitesse, start in de basis bij Zenit. De krachtmeting tussen de Nederlandse en Russische kampioen begint om 21.05 uur en wordt live uitgezonden op Eredivisie Live.

Opstellingen

FC Twente: Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Buysse; Brama, Landzaat, Janssen; Chadli, De Jong, Bajrami

Zenit St. Petersburg: Malafeev, Anyukov, Bruno Alves, Fernando Meira, Lazovic, Denny, Shirokov, Zyryanov, Lukovic, Denisov, Ionov

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen