'Ook Magath en Schalke in zomer uit elkaar'

9 maart 2011, 10:08   Bijgewerkt: 9 maart 2011, 10:16

Het is geen best jaar voor de trainers in de Bundesliga. Volgens diverse media heeft ook Schalke 04 besloten de samenwerking met coach Felix Magath voortijdig te beëindigen. Zijn tot medio 2013 lopende contract zou per 1 juli ontbonden worden.

Eerder lieten ook onder meer Bayern München (Louis van Gaal) en Hamburger SV (Armin Veh) weten komende zomer de samenwerking met hun trainer op te zeggen. Magath is sinds medio 2009 hoofdcoach van Schalke. Onder zijn leiding eindigde de ploeg vorig seizoen als tweede in de Bundesliga. Dit seizoen bereikte het de bekerfinale en de tweede ronde van de Champions League, maar in de nationale competitie draait het slecht. Eerder werkte Magath bij onder meer VfB Stuttgart, Bayern München en VfL Wolfsburg. Met Bayern en Wolfsburg werd hij landskampioen.

Een officiële bevestiging van Schalke 04 over de breuk met Magath is er nog niet. De ploeg uit Gelsenkirchen strijdt vanavond met Valencia om een ticket voor de kwartfinale van de Champions League. De heenwedstrijd, in Spanje, eindigde in 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen