Vleminckx: "Club zou zeker stap vooruit zijn"

22 maart 2011, 08:54   Bijgewerkt: 22 maart 2011, 09:00

Björn Vleminckx ziet een eventuele transfer naar Club Brugge wel zitten. De Belgische club heeft zich inmiddels officieel bij NEC gemeld voor de spits, die dit seizoen met achttien doelpunten voorlopig topscorer van de Eredivisie is.

Vleminckx reageert in de Belgische krant Het Nieuwsblad enthousiast op de interesse uit Brugge. "Club is de eerste ploeg die zich officieel meldt bij NEC. Het is altijd een ploeg geweest die mooi voetbal combineert met werklust en mentaliteit. Daar kan ik me perfect in vinden. Maar ik zal niet zomaar vertrekken bij NEC om te vertrekken. Ik moet me goed voelen bij mijn nieuwe club", benadrukt hij.

"Ik wil binnenkort wel eens praten met Club Brugge om te bespreken hoe het het sportieve plaatje ziet. Club zou voor mij zeker een stap vooruit zijn", besluit de aanvaller (25), die in 2009 voor 1,8 miljoen euro overkwam van KV Mechelen.

Overigens benadrukt men bij Club Brugge dat Vleminckx zeker niet de enige optie is om de spitspositie te versterken. "We hebben ons geïnformeerd over Vleminckx en er is contact geweest, maar verder is het nog niet geëvolueerd. Hij is gewoon één van de spelers die we volgen, maar er zijn nog andere opties. We zullen zeker geen zaken doen die financieel niet haalbaar zijn", aldus directeur Vincent Mannaert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen