Huntelaar: "Geen idee of ik halve finale haal"

14 april 2011, 08:29

Klaas-Jan Huntelaar bereikte woensdag met Schalke 04 de halve finale van de Champions League, zonder daar zelf enig aandeel in te hebben. Beide duels met Inter moest de spits wegens een knieblessure aan zich voorbij laten gaan. Of hij de confrontatie met Manchester United in de halve finale wel haalt, weet hij niet.

"Geen idee. Ik laat me niet meer vastpinnen. Het herstel is het belangrijkste", zegt de spits van Oranje in De Telegraaf. Door zijn blessure staat Huntelaar al zes weken buiten spel. "Balen, omdat er voor zo’n blessure normaal gesproken vier tot zes weken staat. Maar in het begin verliep de revalidatie niet zoals we hoopten."

Het gaat langzaam de goede kant op met zijn herstel. "Ik ben nog niet terug op het veld, maar beperk me tot krachttraining, stabilisatie- en buikspieroefeningen. Ik wil ijzersterk terugkomen", aldus Huntelaar, wiens enigszins teleurstellende seizoen mogelijk een mooi staartje krijgt met de finale van de Duitse beker én de Champions League. "Dan schrijven we clubhistorie. Fantastisch voor de mensen hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen