Jonkers Bayern vernedert Leverkusen: 5-1

17 april 2011, 17:20   Bijgewerkt: 17 april 2011, 20:00

Het ontslag van Louis van Gaal heeft vooralsnog uitstekend uitgepakt bij Bayern München. Zonder de geschorste ster Arjen Robben won interim-coach Andries Jonker maar liefst met 5-1 van nummer twee Bayern München. De derde plaats in de Bundesliga is daardoor weer in bezit.

De Bayern-leiding was vorige week vastberaden om Jonker voor de groep te zetten, toen het Van Gaal de deur wees. De doorgeschoven Amsterdammer heeft zijn ploeg blijkbaar in een week tijd uitstekend klaargestoomd voor de topper. In München werd Leverkusen weggespeeld door Bayern.

Bij rust leidde de thuisploeg al met 4-0. Simon Rolfes, verdediger van Leverkusen, opende onbedoeld de score door de bal achter zijn eigen doelman Rene Adler te werken. Daarna was het tijd voor de Mario Gomez-show. De lange Duitse spits, topscorer van de Bundesliga, vond in een kwartier tijd drie keer het net. 

Na rust ging Bayern rustig door met het vernederen van het hoger geklasseerde Leverkusen. Franck Ribéry maakte de vijfde treffer. Eren Derdiyok had daarvoor wel wat teruggedaan, maar zijn doelpunt was voor de statistieken. Door de overwinning passeert der Rekordmeister Hannover 96 en heeft het plaatsing voor de voorronde van de Champions League weer volledig in eigen handen. Het gat met Leverkusen is nog wel groot: zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen