Raul: "Had ook naar ManUnited gekund"

23 april 2011, 14:01

Raul had dit seizoen ook in de Premier League kunnen spelen. De oud-speler van Real Madrid, die deze zomer de overstap maakte naar Schalke 04, heeft zich laten ontvallen dat hij ook had kunnen tekenen bij Manchester United. Aanstaande dinsdag neemt Raul het met zijn club op tegen The Reds in de halve finale van de Champions League.

"Ik heb nooi persoonlijk met Alex Ferguson gesproken, maar er waren contacten met United. Voor ik besloot naar Schalke te vertrekken, dacht ik aan een vertrek naar Engeland. Ik had een aantal aanbiedingen van clubs uit dat land", zegt de Spaanse goalgetter in een interview met Fifa.com.

Raul droomt stiekem al van een confrontatie tussen Schalke en Real Madrid in de finale van het kampioenenbal. "Dat zou meer dan speciaal zijn. We hadden niet verwacht dat we de halve finale zouden bereiken, dus we zijn al tevreden. Een finale zou helemaal ongelooflijk zijn. Het zou raar zijn om tegen Real Madrid te spelen. Als je garandeert dat we de finale winnen, zou het nog beter zijn om FC Barcelona te treffen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen