Terry moppert: "Iedereen is tegen ons"

8 april 2011, 10:37   Bijgewerkt: 8 april 2011, 10:45

Chelsea had woensdag weinig in te brengen tegen Manchester United en verloor terecht met 0-1, maar aanvoerder John Terry zoekt de schuld voor de nederlaag niet bij zijn eigen ploeg. In zijn ogen is Chelsea weer eens benadeeld door de arbitrage.

In de slotfase van het duel claimde Chelsea tot tweemaal toe een strafschop. Eén keer was er overduidelijk niets aan de hand, de andere keer had de bal inderdaad op de stip gekund. Terry vindt het onvoorstelbaar dat de scheidsrechter liet doorspelen en denkt aan kwade opzet, zeker omdat Chelsea in zijn ogen tijdens voorgaande edities van de Champions League ook al benadeeld werd door de arbitrage.

"Iedereen is tegen ons", moppert de ervaren verdediger tegen Sky Sports. "Dat is overduidelijk als je de gebeurtenissen van de laatste jaren in de Champions League bekijkt. We krijgen nooit iets cadeau en al helemaal niet in dit toernooi."

In het verleden struikelde Chelsea in de Champions League na dubieuze arbitrale beslissingen over Liverpool en FC Barcelona. Om een nieuwe uitschakeling te voorkomen moet het volgende week op Old Trafford winnen van Man United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen