Ferdinand: "Barça was de betere ploeg"

28 mei 2011, 23:20   Bijgewerkt: 29 mei 2011, 00:34

Manchester United verloor zaterdagavond de Champions League-finale op Wembley met 3-1 van FC Barcelona. United-verdediger Rio Ferdinand treurde na afloop om de nederlaag, maar toonde zich wel een sportieve verliezer.

"We moeten Barcelona alle credits geven, ze hebben goed gespeeld. Op sommige momenten hadden wij de overhand kunnen krijgen, op het moment dat het er om ging waren zij de betere ploeg, dus we kunnen hierover niet redetwisten", meldde de mandekker na afloop aan ITV.

Ferdinand hield zich op de vlakte of dit de beste ploeg is, die de Catalanen ooit hebben voortgebracht. "Ik denk dat de tijd het zal leren of dit Barcelona de beste ploeg ooit is, ze hebben een fantastische selectie, geweldige spelers. Ze hebben een manier van spelen dat zij allemaal uitstekend in de vingers hebben en daar moesten wij tegen vechten. Vandaag lukte ons dat niet."

"Een bekerfinale voelt hetzelfde aan, het maakt niet uit waar het gebeurd. Je wilt niet in een finale staan en vervolgens verliezen. We kwamen hier om te winnen en we dachten oprecht dat het ons zou lukken vanavond. Maar ere wie ere toekomt: zij waren de betere ploeg", besloot de international van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen