Seedorf stelt beslissing over toekomst even uit

4 mei 2011, 19:36

Het gaat Clarence Seedorf zowel sportief als privé momenteel voor de wind. De 35-jarige middenvelder, die vorige week werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, kan komend weekend de Scudetto met AC Milan grijpen. Toch twijfelt Seedorf erover of hij volgend seizoen ook nog het zwart en rood van de club uit Milaan zal dragen.

"Die beslissing schuif ik nog even voor me uit", laat de oud-Ajacied weten aan Voetbal International. "Eerst wil ik me volop concentreren op de titelstrijd. Daarna ga ik met de clubleiding van Milan praten. Ik ben daar nu echt nog niet mee bezig."

Ook Internazionale mag nog hopen op de titel, maar een eventuele landstitel van de Nerazzurri zou volgens Seedorf niet terecht zijn. "Ik vind in elk geval dat wij het meeste recht op het kampioenschap hebben. Aan het begin van dit jaar leken we onze voorsprong op Inter weg te geven, maar we staan nu al 24 speelrondes bovenaan. Dan mag je aanspraak maken op de titel, lijkt me. De ontlading zal in ieder geval zeer groot zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen