Van Persie 'kijkt uit' naar oefenduel tegen Brazilië

4 juni 2011, 18:24   Bijgewerkt: 4 juni 2011, 18:32

Waar Klaas-Jan Huntelaar maandag met frisse tegenzin in het vliegtuig richting Zuid-Amerika stapte, geniet een andere spits, Robin van Persie, juist met volle teugen van het tripje met het Nederlands elftal. De aanvaller van Arsenal heeft veel zin in het oefenpotje tegen Brazilië van zaterdagavond.

"Het is iets speciaals. Brazilië is een echt voetballand met een geweldige historie", meldt Van Persie aa NUsport. De spits had niet alleen zin om naar Zuid-Amerika af te reizen vanwege het oefenduel tegen de Seleção. "Het komt ook doordat ik een groot gedeelte van het seizoen heb gemist door mijn enkelblessure."

{image-old[57191][right-half][]}"Ik ben gestrand op iets van 38 wedstrijden en heb dus geen zware benen", gaat Van Persie verder. "Ik heb juist wel zin in een lekker toetje. Zeker als je tegen zó'n land mag spelen op hun bodem."

De aanvaller verwacht een interessante wedstrijd. "Ze zitten in de voorbereiding op de Copa America en natuurlijk balen ze nog van het WK toen we ze in de kwartfinale versloegen. Bij ons zit er minder druk op, maar tegen Brazilië hoef je niemand te motiveren. Het kan een mooie pot worden. Ik kijk er erg naar uit." 

Er wordt om 21.10 uur (Nederlandse tijd) afgetrapt in Gioânia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen