Porto haalt dubbele versterking bij Standard

15 augustus 2011, 21:03   Bijgewerkt: 16 augustus 2011, 01:47

FC Porto heeft maandag inkopen gedaan bij Standard Luik. De kampioen van Portugal neemt Steven Defour en Eliaquim Mangala per direct over van les Rouches. Ze worden dinsdag medisch gekeurd in de portstad. Indien ze voor de tests slagen, wordt de deal, waarmee 13 miljoen euro is gemoeid, afgerond.

"Als goeie spelers de club verlaten, kun je niet gelukkig zijn", zegt algemeen directeur Pierre François van Standard Luik tegen Sporza. “Maar we deden beloftes aan Defour en die moeten we houden. Wat Mangala betreft: hij heeft zich altijd voor 150% ingezet voor Standard. Hebben wij dan het recht om hem te beletten zijn briljante carrière voort te zetten?"

Met het vertrek van Defour en Mangala houdt de leegloop bij Standard aan. Eerder raakte het al Axel Witsel kwijt, en ook Mehdi Carcela dreigt Sclessin te verlaten. "We zijn met die uitgaande transfers voor een voldongen feit gezet, dit wordt een overgangsseizoen”, zegt sportief directeur De Sart. “Maar dat betekent niet dat we ons niet zullen versterken, want Standard wil altijd meedraaien in de top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen