Huntelaar draagt bij aan overwinning Schalke 04

Ger
24 september 2011, 17:21   Bijgewerkt: 24 september 2011, 17:35

Schalke 04 heeft de eerste wedstrijd na het vertrek van trainer Ralf Rangnick met een zege afgesloten. De brigade uit Gelsenkirchen won zaterdagmiddag met 4-2 van SC Freiburg. Klaas-Jan Huntelaar behoorde tot de doelpuntenmakers.

In de Veltins Arena bracht Papiss Cissé de bezoekers na twee minuten nog wel aan de leiding. Voormalig PSV'er Jefferson Farfan tekende na ruim een half uur voor de gelijkmaker. Dankzij treffers van Huntelaar, Lewis Holtby en Raúl liep Schalke na de pauze ver uit. Erik Jendrisek bepaalde de eindstand in de slotfase op 4-2.

Bij Schalke zat assistent-coach Seppo Eichkorn als eindverantwoordelijke op de bank. Hij neemt tijdelijk de taken over van Rangnick, die eerder deze week besloot op te stappen. De oefenmeester kampt met chronische vermoeidheid.

Titelverdediger Borussia Dortmund hield met pijn en moeite drie punten over aan het uitduel met FSV Mainz 05. Lukasz Piszczek nam vlak voor het laatste fluitsignaal de winnende treffer voor zijn rekening: 1-2.

Het FC Augsburg van de Nederlandse trainer Jos Luhukay greep voor de tweede keer op rij een puntje. Voor eigen publiek bleef het 0-0 tegen Hannover 96. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen