Casillas wil afrekenen met plaaggeest Lyon

17 oktober 2011, 19:06

Real Madrid stuit dinsdagavond in de Champions League op Olympique Lyon. De Spaanse grootmacht wist slechts één van de laatste acht ontmoetingen te winnen van de Fransen, die zich daarmee hebben ontwikkeld tot angstgegner van de club uit de Primera Division. Real-keeper Iker Casillas hoopt zich in Bernabeu te ontdoen van de plaaggeest uit Lyon.

"Onze onderlinge resultaten zijn in het voordeel van Lyon, maar we hopen dit keer de rollen om te draaien", laat Casillas aan persbureau Reuters weten. De international van Spanje hoopt op een kunststukje van zijn ploeg in deze editie van de Champions League. "Vorig seizoen bereikten we eindelijk weer eens de halve finales. Hopelijk kunnen we dat dit keer evenaren en wellicht verbeteren."

Vooralsnog presteert Real goed in het kampioenenbal. De ploeg gaat aan kop in Groep D met zes punten uit twee wedstrijden. Lyon staat tweede met vier punten. Ook Ajax komt uit in deze poule. De Amsterdammers verzamelden tot dusver één punt en staan daarmee derde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen