Hannover brengt Bayern eerste verlies toe

Koen Freriks
23 oktober 2011, 19:46   Bijgewerkt: 23 oktober 2011, 20:03

Bayern München heeft zijn tweede nederlaag in de Duitse competitie geleden. Hannover 96 won zondag in eigen huis met 2-1 van de club uit Beieren, die desondanks de koppositie behoudt in de Bundesliga. Borussia Dortmund is wel genaderd tot 3 punten.

Mohammed Abdellaoue schoot in de 23e minuut de 1-0 binnen via een strafschop, Christian Pander maakte er 5 minuten na rust 2-0 van. Het offensief van Bayern leverde slechts één tegentreffer op van David Alaba in de 83e minuut.

Beide teams eindigden het duel met tien man. Jerome Boateng van Bayern zag al na een klein half uur rood voor een harde overtreding op Christian Schulz. Hannover-speler Steven Cherundolo moest een half uur voor tijd inrukken nadat hij zijn tweede gele kaart kreeg. De geblesseerde Arjen Robben ontbrak bij Bayern.

De 1-0 betekende tevens dat doelman Manuel Neuer voor het eerst na 770 minuten weer werd gepasseerd. De doelman van Bayern belandde daardoor op de eeuwige ranglijst van de Bundesliga op de derde plaats achter Timo Hildebrand (884 minuten zonder tegentreffer) en Oliver Kahn (802 minuten).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen