Heerenveen overweegt stappen tegen tv-zender

27 oktober 2011, 18:18   Bijgewerkt: 27 oktober 2011, 19:18

Eerder op de dag meldde Omrop Fryslân dat Robert Veenstra, de voorzitter van SC Heerenveen, zou gokken op wedstrijden van zijn eigen club. In een verklaring op de clubwebsite melden de Friezen echter dat daar absoluut niets van klopt.

“Van dit bericht van Omrop Fryslân distantieert SC Heerenveen zich volledig”, klinkt het. “Het artikel bevat louter onjuistheden. Zo wordt gesteld dat Robert Veenstra door de KNVB aangesproken is op het gokken op eigen wedstrijden. Heerenveen benadrukt dat zowel Robert Veenstra als welke functionaris van de club dan ook niet is aangesproken op het gokken op eigen wedstrijden. Verder benadrukt de club dat Robert Veenstra nog nooit op welke voetbalwedstrijd dan ook heeft gegokt.”

De zaak kwam aan het rollen toen Veenstra eerder deze week in gesprek met de regionale omroep de uitslag van de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys (6-1) goed voorspelde. Heerenveen: “Het is correct dat Robert Veenstra in het tv-interview met Omrop Fryslân voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys, op een vraag van de journalist, de uitslag van 6-1 goed heeft voorspeld.”

SC Heerenveen overweegt zelfs juridische stappen te nemen tegen Omrop Fryslân inzake ‘deze foutieve en suggestieve berichtgeving’.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen