Toivonen: "PSV maakt goede ontwikkeling door"

20 oktober 2011, 12:25

Ola Toivonen ziet het Europa League-duel met PSV tegen Hapoel Tel Aviv van donderdagavond met vertrouwen tegemoet. De aanvoerder van de Eindhovenaren vindt dat zijn ploeg met de week beter gaat spelen.

"Uit bij Rapid Boekarest (0-1 winst) werd de progressie voor het eerst echt zichtbaar voor mij", laat de Zweed aan Voetbal international weten. "Dat was een heel lastige wedstrijd, tegen een keiharde tegenstander. We bleven met z'n alles heel rustig, lieten ons niet provoceren en scoorden in de slotfase twee keer."

"Drie dagen later speelden we in Nijmegen (0-2 winst) ook niet goed, maar wederom bleven we voetballend zoeken naar de overwinning en ook dat lukte. In mijn ogen is dat duidelijk progressie", gaat Toivonen verder.

De Zweed weet wat de grote kracht van het huidige PSV is. "Dat er iedere week iemand anders in staat is om beslissend te zijn. Tegen FC Utrecht (1-0 winst) was ik het, in andere duels waren het Gini Wijnaldum, Dries Mertens, Tim Matavz of Zaki Labyad. Dat maakt het voor een tegenstander heel moeilijk om ons af te stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen