Fenerbahçe lijdt eerste nederlaag in Süper Lig

4 november 2011, 23:02   Bijgewerkt: 5 november 2011, 11:56

Fenerbahçe is vrijdag tegen de eerste nederlaag van dit seizoen in de Süper Lig aangelopen. De Gele Kanaries gingen op bezoek bij middenmoter Sivasspor met 0-2 onderuit. Fenerbahçe behoudt ondanks de verliespartij wel de koppositie, ongeacht wat de andere clubs in de hoogste afdeling van Turkije later dit weekeinde presteren.

Sivasspor nam vlak voor rust de leiding. Eneramo tekende acht minuten voor de rust voor de 1-0. Ruim een kwartier voor tijd bracht Grosicki de eindstand op het scorebord: 2-0. Het duel tussen laagvliegers Samsunspor en Ankaragücü eindigde in 2-2.

Fenerbahçe heeft nu 21 punten na tien duels. Galatasaray, Istanbulspor en Besiktas naderen de koploper tot op één punt als ze hun tiende wedstrijd weten te winnen. Sivasspor klimt door de zege naar een voorlopige achtste plek.