Jol: "Twente speelt zeker thuis goed voetbal"

2 december 2011, 08:00

Fulham was donderdag eigenlijk geen partij voor FC Twente in de Europa League. Het team van coach Martin Jol was het hele duel de mindere en verloor uiteindelijk met 1-0. Jol toonde zich na afloop onder de indruk van de Tukkers.

“FC Twente heeft een goede ploeg, zeker in de thuiswedstrijden spelen ze goed voetbal”, zegt Jol op de website van FC Twente. “Ze vielen aan en probeerden ons onder druk te zetten. Wij probeerden daar omheen te spelen, maar dat bleek met name in de eerste helft niet de manier. We wilden de bal in de ploeg houden.”

“Ik vond ons de tweede helft beter dan in de eerste”, stelt Jol. “We kwamen minder in problemen en speelden over het algemeen goed. Het enige wat ontbrak was de laatste bal. Je moet niet vergeten dat Twente er in geslaagd is in de laatste veertig competitieduels te scoren. Alleen afgelopen zondag lukte het ze niet. Vandaag waren wij er ook bijna in geslaagd ze op de nul te houden.”

Jol: “We zouden met een punt tevreden zijn geweest, ook omdat we vooraf wisten dat het waarschijnlijk op de laatste wedstrijd aan zou komen.” Door de nederlaag moet Fulham over twee weken winnen van Odense om op eigen kracht te overleven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen