"Anderlecht zal geen problemen hebben met AZ"

21 februari 2012, 10:31

De Belgische bondscoach Georges Leekens weet het zeker: Anderlecht gaat zich ten koste van AZ plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. De ploeg uit Brussel verloor de heenwedstrijd in Alkmaar terecht met 1-0, maar Leekens is er van overtuigd dat die schade voor eigen publiek weggepoetst kan worden.

"Als Anderlecht zijn beste niveau kan halen, zal het geen problemen kennen. Nederlandse teams zijn in eigen huis immers veel efficiënter", stelt de bondscoach van België in Sudpresse. "Toch moet Anderlecht oppassen, want als AZ kan scoren, moet het zelf al drie keer scoren en dat is geen garantie", voegt hij er aan toe.

Naast Anderlecht mikken ook Club Brugge en Standard Luik op een plek bij de laatste zestien. Club moet tegen Hannover 99 een 2-1 achterstand goedmaken, Standard speelde vorige week 1-1 gelijk bij Wisla Krakow. Leekens is er van overtuigd dat ook Club en Standard de volgende ronde kunnen halen. "De kansen van de Belgen? Honderd procent. Als je er niet in gelooft, speel dan niet. Zo simpel is het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen