Mourinho kritisch over arbiter Kuipers na remise

21 februari 2012, 22:16

Oefenmeester José Mourinho zag dinsdag een oppermachtig Real Madrid niet langs CSKA Moskou geraken. Voormalig AZ-speler Pontus Wernbloom deed de Koninklijke in de extra tijd pijn met een rake volley: 1-1. Toch zat Mourinho na de onterechte puntendeling niet in zak en as.

"Blij ben ik niet, maar dit is geen drama. Vorig jaar is hetzelfde gebeurd tijdens de eerste wedstrijd tegen Olympique Lyon (Bafetimbi Gomis tekende destijds in de slotfase voor 1-1, red.) toen hebben we ons in eigen huis alsnog voor de kwartfinale geplaatst", aldus de Portugese coach.

Mourinho beseft dat zijn ploeg de overwinning voortijdig had moeten zekerstellen. "De mogelijkheid op een tweede treffer hebben we zeker gehad. Een beetje frustrerend dat dit niet gelukt is. Maar we weten wat ons te doen staat: de return in eigen huis winnen."

De Portugees was kritisch over het optreden van de Nederlandse arbiter Björn Kuipers. De trainer vond dat de Nederlandse arbiter voor de gelijkmaker van de Russen een overtreding op Cristiano Ronaldo over het hoofd zag.

"Het was een duidelijke overtreding. De vierde official stond er vlakbij en zag het niet. Het hoort bij voetbal. Scheidsrechters maken fouten, soms in ons voordeel en soms in ons nadeel", vond Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen