Pieters bij selectie tegen Trabzonspor

22 februari 2012, 16:36

Erik Pieters kan donderdag zijn rentree maken in het eerste elftal van PSV. De linksback van het Nederlands elftal is hersteld van een voetblessure en behoort tot de selectie voor de Europa League-returnwedstrijd tegen het Turkse Trabzonspor.

De verwachting is dat Pieters, die maandag wedstrijdritme opdeed bij de beloften, op de bank begint. Welke elf spelers wél in het veld zullen staan, wil trainer Fred Rutten nog niet zeggen. "We hebben te maken met wat pijntjes, daar gaan we eerst een nachtje over slapen. Morgenvroeg bekijken we met welke elf we gaan spelen."

Vorige week won PSV de heenwedstrijd in Turkije met 1-2, waardoor het eigenlijk al met één been in de volgende ronde van de Europa League staat. Rutten blijft echter voorzichtig. "Ik denk niet dat wij zoveel ruimte zullen krijgen als vorige week. De tegenstander zal doelpunten moeten maken, dan kan je moeilijk als je een hele defensieve houding aanneemt. Ik verwacht wel dat onze tegenstander wat meer naar voren zal gaan spelen. We hebben uitstekende uitgangspositie, maar zitten niet in de beleving dat we al een ronde verder zijn", zegt hij op de officiële website van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen