Verbeek 'geen hersenchirurg', Moisander baalt

19 februari 2012, 17:49

Trainer Gertjan Verbeek was zondag ontstemd over het optreden van AZ bij FC Utrecht. De Alkmaarders gingen door een zwakke eerste helft met 3-0 onderuit in de Galgenwaard.

"Ik mag er van de KNVB geen elf wisselen", was de reactie van Verbeek op de vraag waarom Maarten Martens en Charlison Benschop in de rust achterbleven in de kleedkamer. "We waren totaal niet agressief en totaal niet gefocust aan het begin. Waarom weet ik niet. Dat zit in het koppie. Ik heb dan wel breinkunde gestudeerd, maar ben geen hersenchirurg."

{image[279124][left-half][]}Niklas Moisander toonde zich zondag schuldbewust na zijn rode kaart bij FC Utrecht. De aanvoerder van AZ trok Nana Asare aan zijn shirt en veroorzaakte daarbij ook nog een strafschop.

"Ik was te laat en stond aan de verkeerde kant. Hij deed het slim en liet zich vallen", aldus Moisander, die vermoeid was na de zware Europese wedstrijd van donderdag tegen Anderlecht. "Ik had zware benen en daar klaagden wat ploeggenoten ook over. We verloren te veel duels. Utrecht is fysiek sterk en was ook gewoon scherper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen