Bibberend Man United langs Jols Fulham

26 maart 2012, 22:55   Bijgewerkt: 26 maart 2012, 23:14

Manchester United is drie punten los van stadgenoot City. De titelhouder verstevigde maandag zijn koppositie door thuis te winnen van Fulham, maar gemakkelijk ging het zeker niet. Een doelpunt voor rust van Wayne Rooney bleek net voldoende.

Na de treffer van Rooney, vlak voor rust, leek weinig aan de hand voor United. Maar hoe langer de tweede goal uitbleef, hoe nerveuzer de ploeg werd. Fulham zag dat en nam, met nog vijf minuten te spelen, het initiatief over. Het claimde een penalty na een duel tussen Danny Murphy en Michael Carrick, maar tot opluchting van Old Trafford ging de bal niet op de stip. Dat zou overigens ook een te zware straf zijn geweest.

In de slotminuten drong Fulham, met een kort geknipte Bryan Ruiz als invaller, nog flink aan, maar Manchester United haalde bibberend het laatste fluitsignaal. De punten zijn binnen, waardoor het gat naar stadgenoot Man City nu drie punten is.

Voor Fulham betekende dit alweer de derde nederlaag op rij. Toch hoeft coach Martin Jol zich vooralsnog geen zorgen te maken, want de ploeg heeft een voorsprong van elf punten op de ploegen onder de rode degradatiestreep in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen