KNVB: "Triest dat voetbal weer wordt getroffen"

Ger
28 maart 2012, 14:45

De KNVB vindt het bijzonder teleurstellend dat het betaalde voetbal in Nederland opnieuw gedupeerd wordt door de cao-onderhandelingen tussen de minister en de politievakbonden. Dit heeft de voetbalbond woensdag laten weten.

De politiebonden lieten woensdag weten actievergaderingen te houden tijdens de risicowedstrijden Go Ahead Eagles - Den Bosch (vrijdag) en Cambuur - Zwolle (zondag) in de Jupiler League. De KNVB vindt dat op deze manier niet de minister wordt gedupeerd, maar miljoenen Nederlandse voetbalfans.

"Het is triest dat het voetbal weer getroffen wordt", aldus Gijs de Jong, manager competitiezaken van de KNVB. "Dit terwijl de clubs juist intensief en constructief samenwerken met de korpsen om de politie-inzet zoveel mogelijk terug te dringen. De KNVB heeft dan ook moeite om begrip voor deze strategie op te brengen en hoopt alsnog op acties met een publieksvriendelijke insteek."

De KNVB roept de bonden op de acties te heroverwegen en een ander moment te kiezen om deze bijeenkomsten te organiseren. Bijkomend probleem is dat de voetbalbond nog maar weinig ruimte heeft om afgelaste wedstrijden in te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen