''Afgesproken om komende vier duels te winnen''

20 april 2012, 15:24

AZ-coach Gertjan Verbeek heeft voor de laatste vier wedstrijden van de competitie een waterdicht plan van aanpak: winnen, winnen, winnen en nogmaals winnen. Om te beginnen komend weekend, op eigen veld tegen degradatiekandidaat VVV Venlo.

''Tegen VVV kunnen we onszelf een plezier doen door te winnen. Dan hebben we ook weer een positiever doelsaldo. Europees voetbal hebben we nog in eigen hand. We hebben afgesproken om de komende vier wedstrijden te winnen, dan worden we tweede'', luidt de heldere uitleg van Verbeek op de website van de Alkmaarders.

AZ verloor de afgelopen weken dure punten tegen FC Twente (2-2) en PSV (3-2). Toch is het glas bij Verbeek nog halfvol. ''Het was een teleurstellende week, maar we staan er positief op. Voor dit seizoen had iedereen zijn vingers afgelikt als we wisten dat we na dertig wedstrijden op deze positie zouden staan. Nu we er nog zo riant voor staan, moeten we onszelf daarvoor belonen. Te beginnen met een overwinning tegen VVV.''

Verbeek kan tegen VVV weer beschikken over Rasmus Elm en Brett Holman. Beide spelers zijn hersteld van blessures. Alleen Celso Ortiz zit in de lappenmand bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen