Berbatov via Facebook: "Het is beter als ik vertrek"

15 juli 2012, 20:17

Dimitar Berbatov heeft op moderne wijze kenbaar gemaakt dat hij wil vertrekken bij Manchester United. De Bulgaar postte zondag een verklaring op zijn persoonlijke pagina op Facebook, waarin hij verklaart waarom hij weg wil op Old Trafford.

"De waarheid is dat ik van deze club houd, maar dat ik niet van waarde kan zijn als ik niet speel. En ik wil graag spelen, ik wil de club graag helpen. Maar om één of andere reden gaat dat niet gebeuren, ik krijg weinig kansen. Het is dus voor iedereen het beste als ik vertrek. Gebeurt dat niet, dan stel ik me professioneel op en blijf ik de club helpen op ieder moment dat ik kan", luidt de verklaring van de Bulgaarse aanvaller.

Voor welk bedrag Berbatov mag vertrekken, weet hij niet. "In de media lees ik tien miljoen, maar Sir Alex Ferguson heeft tegen me gezegd dat ik voor vijf miljoen euro weg mag. Wie de waarheid spreekt? Zeggen jullie het maar", besluit hij cryptisch.

Berbatov speelt sinds 2008 voor Manchester United. Daarvoor kwam de inmiddels 31-jarige aanvaller uit voor onder meer Bayer Leverkusen en Tottenham Hotspur.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen