'Extra eis derde partij verstoort transfer Büttner'

10 juli 2012, 09:10

De transfer van Alexander Büttner naar Southampton lijkt in gevaar te zijn. Vitesse laat op de officiële website weten dat er een probleem is ontstaan. Een derde partij heeft een aanvullende eis richting de club uit Arnhem gedaan. En daar wordt niet aan voldaan. “We weigeren ons onder druk te laten zetten”, aldus Vitesse.

Büttner en Vitesse waren allebei rond met Southampton, maar via de zaakwaarnemer van de speler kwam er een aanvullende eis van een derde partij op tafel. Vitesse wil daar niet aan voldoen, omdat het na de onderhandelingen gebeurde. De club zegt in een persverklaring zich niet onder druk te laten zetten en teleurgesteld te zijn. “Temeer daar het op uitdrukkelijk verzoek van de speler geweest is dat er met Southampton is onderhandeld.”

De Engelse club is in ieder geval niet de dwarsliggende partij volgens Vitesse. “Southampton FC heeft zich correct opgesteld en treft geen enkele blaam voor het ondermijnen van de transfer. Ook Vitesse heeft er alles aan gedaan om de transfer door te laten gaan”.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen