"Hopelijk krijgt Van Gaal het vertrouwen van de pers"

7 juli 2012, 13:11

Demy de Zeeuw is lyrisch over de aanstelling van Louis van Gaal als bondscoach van Oranje. De middenvelder van Spartak Moskou, die in het verleden samenwerkte met de oefenmeester bij AZ, geeft hoog op van de opvolger van Bert van Marwijk.

"Mijn all-time favorite trainer is dus de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal geworden", jubelt De Zeeuw op zijn persoonlijke website. "Heel Nederland heeft een mening over hem. De één houdt van hem de ander kan hem niet uit staan. Ik ken Louis van Gaal als een hele aardige man en daarnaast als een super goede trainer."

"We kunnen allemaal alleen maar blij zijn met deze keuze van de KNVB", vervolgt de middenvelder zijn lofzang. "De cirkel is zoals dat zo mooi wordt gezegd, nu rond. Van Gaal wilde nog graag een keer bondcoach worden van een groot voetballand. Wij zijn geen groot land maar kunnen wel groots worden. Denk aan het WK in Zuid-Afrika."

"Hopelijk krijgt hij de ruimte en het vertrouwen van het Nederlandse publiek en pers, want er zijn een hoop mensen die hem liever af zullen zien gaan", aldus De Zeeuw.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen