Huistra nog steeds teleurgesteld in Groningen

18 juli 2012, 09:25

Het ontslag van Pieter Huistra bij FC Groningen is hem niet in de koude kleren gaan zitten. De coach zag zijn contract in november vorig jaar verlengd worden, maar na een teleurstellende reeks moest hij aan het eind van het seizoen zijn spullen pakken.

Volgens de huidige coach van De Graafschap is er niet netjes met hem omgegaan. “FC Groningen heeft me enorm teleurgesteld”, vertelde hij aan Voetbal International. “Nog altijd ben ik het totaal niet eens met de dingen die daar zijn gebeurd en er zijn bepaalde mensen met wie ik niet snel meer om de tafel hoef te zitten. Als je alles op een rijtje zet, valt het allemaal moeilijk te rijmen.”

Huistra vindt dat hij wel heel gemakkelijk aan de kant is gezet toen het even wat minder ging. “Een samenwerking wordt werkelijk getest bij een tegenslag. Die test kwam er in het slot van de competitie en in mijn ogen is FC Groningen flink gezakt, met een zware onvoldoende.”

“Je kunt dan eindeloos gaan treuren, maar met De Graafschap kreeg ik een nieuw focuspunt. Natuurlijk zit daar een bepaald soort revanchegevoel bij, dat lijkt me ook logisch”, aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen