Ibrahimovic: "Er komt opnieuw een droom uit"

18 juli 2012, 18:31

Paris Saint Germain presenteerde woensdag Zlatan Ibrahimovic vol trots. De Zweedse aanvaller, die de overstap heeft gemaakt van AC Milan, is op zijn beurt ook zeer gelukkig met zijn transfer.

"Ik ben PSG en directeur Leonardo erg dankbaar", citeert Sporza de dertigjarige spits. "Ze hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt. Het is een nieuwe stap in mijn carrière, er komt opnieuw een droom uit. PSG heeft een interessant project. Ik ben hier om geschiedenis te schrijven met de club. Ik ga volop genieten van al die trofeeën die we zullen veroveren."

Ibrahimovic zette zijn krabbel onder een driejarig contract in Parijs. "Ik zal hier waarschijnlijk mijn carrière beëindigen, maar dat zei ik ook bij Milan. We zien wel. Nu denk ik enkel aan winnen."

De excentrieke Zweed had nog een boodschap voor de media. "Ik begrijp dat dit voor jullie een groot verhaal is, maar mij overal achtervolgen, is niet normaal! Ik zal alle journalisten achterna zitten tot bij hen thuis", grapte hij.

PSG heeft deze transferperiode al meer dan 100 miljoen euro gespendeerd. Naast Ibrahimovic legde de ambitieuze Franse club ook Thiago Silva (Milan) en Ezequiel Lavezzi (Napoli) en Marco Verratti (Pescara) vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen