"Ibrahimovic tekent vandaag niet bij PSG"

14 juli 2012, 18:47

De transfer van Zlatan Ibrahimovic naar Paris Saint Germain is nog altijd geen zekerheidje. De zaakwaarnemer van de aanvaller van AC Milan, Mino Raiola, laat weten dat een mogelijke overstap dit weekeinde in ieder geval nog niet beklonken zal worden.

Ibrahimovic zou extra twijfels hebben gekregen om naar Parijs te verkassen, aangezien de nieuwe Franse president François Hollande van plan is een belastingtarief van 75 procent voor topinkomens in te stellen. De Zweed zou niet bereid zijn zo'n groot gedeelte van zijn salaris in te leveren. Volgens Italiaanse media onderhandelt zijn belangenbehartiger momenteel over een gunstigere salarisconstructie voor de oud-Ajacied.

Van een eventuele deal zal dit weekeinde volgens Raiola dan ook geen sprake zijn. "Zlatan zal vandaag niet tekenen, hij is niet in Parijs om zijn medische test te ondergaan. We zijn nog bezig eraan te werken en zullen een persconferentie houden zodra alles geregeld is", laat de zaakwaarnemer aan persbureau AFP weten.

Paris Saint Germain hoopt de transfer van Ibrahimovic voor komende donderdag rond te maken, wanneer de Franse club een trainingskamp opslaat in de Verenigde Staten. PSG hoopt dan ook Thiago Silva, die in het kielzog van Ibra de overstap van AC Milan moet maken, binnen te hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen