"Moet snel duidelijkheid komen rond Van Persie"

9 juli 2012, 20:44   Bijgewerkt: 9 juli 2012, 22:44

Voormalig vice-voorzitter David Dein van Arsenal legt zich neer bij een vertrek van Robin van Persie. De topschutter van de Premier League van het voorbije seizoen gaf onlangs aan zijn contract bij de Londenaren, dat medio 2013 afloopt, niet te willen verlengen.

"Hij heeft een geweldig seizoen achter de rug en speelt nu al acht jaar voor Arsenal", laat Dein aan diverse Britse media weten. "Hij is de aanvoerder en betekent veel voor de club en de supporters. Naar aanleiding van zijn uitspraken van vorige week kunnen we spreken van de voorbode van een vertrek."

"Maar ik weet zeker dat Arsenal er alles aan gaat doen om Van Persie te behouden en ervoor te zorgen dat hij ook minimaal komend seizoen voor Arsenal speelt", vervolgt Dein. "Verder hoop ik, voor de stabiliteit van de club, dat er snel duidelijkheid volgt. Wat er ook met Van Persie gebeurt, ik hoop dat het snel gebeurt."

"Kijk maar naar afgelopen seizoen, toen Samir Nasri en Cesc Fàbregas op het laatste moment vertrokken. In de voorbereiding op een nieuw seizoen wil je niet voor verrassingen komen te staan", aldus Dein.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen