Munsterman na het weekeinde om tafel met Inter

21 juli 2012, 10:11

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman zal na komend weekeinde naar Milaan afreizen om met Internazionale te onderhandelen over de komst van Luc Castaignos. Volgens de preses is de transfer nog allesbehalve een gelopen koers.

"We moeten nog met Inter om de tafel. Het zal niet zo gemakkelijk worden”, aldus Munsterman tegenover De Telegraaf. De Tukkers hebben zelf al overeenstemming bereikt met de jonge aanvaller over een vierjarig contract. Inter wenst vijf miljoen euro te ontvangen voor Castaignos. Queens Park Rangers zou naar verluidt bereid zijn ruim zeven miljoen voor de spits te betalen, maar de oud-Feyenoorder ziet een overstap naar de Engelse club niet zitten. Hij wil komend seizoen namelijk verzekerd zijn van een basisplek.

Ondanks het vertrek van Ola John en Luuk de Jong acht Munsterman de transferzomer geslaagd als Twente er in slaagt Castaignos aan zich te binden. "We hebben gewoon een betere en bredere selectie. Ik denk dat we niet meer in de positie komen, zoals vorig jaar dat we aan het einde van het seizoen oververmoeide spelers krijgen. We hebben drie jaar lang, vijftig, zestig wedstrijden per jaar met vijftien, zestien spelers moeten voetbalen. Maar met deze selectie heeft de trainer echt wat te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen