Narsingh zet krabbel onder vijfjarig contract bij PSV

16 juli 2012, 14:52   Bijgewerkt: 16 juli 2012, 15:09

Aan het getouwtrek om Luciano Narsingh is officieel een einde gekomen. De 21-jarige vleugelaanvaller zette maandagmiddag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij PSV, zo melden de Eindhovenaren op de eigen website. De neo-international maakt de overstap van SC Heerenveen.

Narsingh werkte vanochtend op De Herdgang al een individuele training af en maakte kennis met zijn nieuwe omgeving. Samen met Ola Toivonen werkte hij onder leiding van Ernest Faber en fysieke trainer Egid Kiesouw een paar oefenvormen af.

De tweevoudig international van Oranje is na Mathias Jörgensen, Mark van Bommel, Boy Waterman en Ruud Swinkels de vijfde aanwinst in de selectie van trainer Dick Advocaat. Hij gaat bij de Eindhovenaren spelen met rugnummer 17.

Met de transfer is naar verluidt 4,1 miljoen euro gemoeid. Heerenveen was gedwongen om de vleugelaanvaller te verkopen, aangezien hij anders aan het eind van komend seizoen gratis de deur uit zou kunnen wandelen. Ajax was ook nadrukkelijk in de markt voor Narsingh, maar de Amsterdammers grepen mis.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen