Podolski hoopt op samenwerking met Van Persie

14 juli 2012, 17:53

Lukas Podolski weigert zich neer te leggen bij de gedachte dat Robin van Persie Arsenal deze zomer de rug toekeert. De Duitse aanwinst van The Gunners, die over is gekomen van 1. FC Köln, droomt ervan om volgend seizoen samen te spelen met de Oranje-international.

"Hopelijk is er nog een manier om hem bij Arsenal te houden", laat Podolski aan ESPN weten. "Het zou fantastisch zijn om met hem te mogen spelen, maar dat ligt natuurlijk niet in mijn handen." Van Persie gaf onlangs aan zijn in 2013 aflopende contract niet te willen verlengen.

De Duitse aanvaller is blij onder Arsene Wenger te mogen trainen. "Sommigen zijn ontevreden over Arsène Wenger, maar die mensen moeten zich realiseren dat ze een prima coach hebben. Wenger speelt met een sierlijke stijl, waar hij nooit van zal afwijken. Hij kon de afgelopen jaren naar andere clubs, maar koos ervoor om iets op te bouwen. Arsenal is zijn baby."

Podolski laat zijn licht alvast even schijnen over de komende voetbaljaargang. "In tegenstelling tot Manchester United en Manchester City is er minder druk op ons. Het halen van de Champions League is het minste wat Arsenal kan eisen. Dat is ook een reden dat ik voor Arsenal heb gekozen. Met alle respect voor FC Köln, maar zij konden mij dat niet bieden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen