'PSG presenteert Ibrahimovic woensdagmiddag'

17 juli 2012, 19:35   Bijgewerkt: 17 juli 2012, 19:57

De transfer van Zlatan Ibrahimovic naar Paris Saint Germain lijkt rond. De dertigjarige aanvaller van AC Milan zal morgenmiddag zijn handtekening onder een contract van drie seizoenen zetten bij de ambitieuze Franse club. Dit weet het doorgaans betrouwbare L'Equipe dinsdagavond te melden.

PSG had al overeenstemming bereikt met Milan over de afkoopsom van Ibrahimovic, de Parijzenaars moesten er alleen nog met de Zweed zelf zien uit te komen. De Franse club lijkt daar nu in geslaagd te zijn. De ervaren spits, die nog wel medisch gekeurd moet worden in de Franse hoofdstad, zal bij zijn nieuwe werkgever naar verluidt een netto jaarsalaris van dertien miljoen euro exclusief bonussen incasseren.

De zaakwaarnemer van Ibrahimovic, Mino Raiola, bevestigt dat de Zweed tot overeenstemming is gekomen met PSG. "Alle betrokken partijen zijn gelukkig met deze transfer, en daarom Zlatan ook", aldus Raiola. "Met de komst van Ibra is er nog een reden Parijs de stad der schoonheden te noemen."

Paris Saint Germain maakt op de eigen website nog geen melding van de transfer. Wel laat de club weten dat er morgen om 15.00 uur een persconferentie wordt gehouden in het Parc des Princes-stadion waarbij de Qatarese voorzitter Nasser Al Khelaifi en technisch directeur Leonardo aanwezig zullen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen