"PSG-transfer Ibrahimovic nog absoluut niet rond"

13 juli 2012, 13:02   Bijgewerkt: 13 juli 2012, 13:15

Paris Saint Germain mag zich dan al voorzichtig opmaken voor de komst van Zlatan Ibrahimovic, volgens diens zaakwaarnemer is de overstap van de Zweedse aanvaller van AC Milan naar de ambitieuze Franse club nog verre  van rond. "We hebben absoluut nog geen overeenkomst", laat Mino Raiola aan Sportmediaset weten.

"Om het duidelijker te maken: we zijn net zo dicht bij overeenstemming als Amerika en China dat zijn", benadrukt Raiola. "Vrijdag heb ik weer een ontmoeting met technisch directeur Leonardo van PSG. De club zal zichzelf ervan moeten overtuigen dat ze met Zlatan het beste in huis halen."

AC Milan-voorzitter Silvio Berlusconi zou hebben beweerd dat Ibrahimovic samen met met teamgenoot Thiago Silva in ruil voor een transferbedrag van 62 miljoen euro naar de Parijzenaars verkast. "Ja, we hebben Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva verkocht aan PSG", citeerden Italiaanse media de preses eerder. "Die verkoopt scheelt ons zo'n 150 miljoen euro in twee jaar."

Die 150 miljoen euro is opgebouwd uit een transfersom van 62 miljoen euro en natuurlijk de forse salarissen van beide spelers, die van de loonlijst verdwijnen. Of de miljoenendeal ook daadwerkelijk doorgaat, is nog maar de vraag.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen