Rutten: "Ambitie van Vitesse spreekt me aan"

1 juli 2012, 17:07   Bijgewerkt: 1 juli 2012, 17:15

Fred Rutten is officieel de nieuwe trainer van Vitesse. De 49-jarige oefenmeester heeft zijn handtekening onder een eenjarig contract gezet bij de Arnhemmers. De oud-coach van onder meer PSV en FC Twente, die zondagmiddag al aanwezig was bij de eerste training van zijn nieuwe werkgever, heeft zich naar eigen zeggen vanwege het 'mooie project' aan de club verbonden.

"De ambitie van de club heeft mij laten tekenen", laat Rutten op de website van de Arnhemmers weten. "Het is een mooi project. Een club met veel jonge jongens, die absoluut nog verder kunnen komen. Ik denk dat het op mijn lijf is geschreven om hier te komen werken."

Rutten spreekt nog niet over een precieze doelstelling. "Ik heb de eigenaar een paar beloftes gedaan, hij mij ook een paar. Laten we hopen dat we daar aan het einde van het seizoen in zijn geslaagd."

De oefenmeester stond vandaag al op het veld in Arnhem om een idee te krijgen van de selectie. "Ik heb de training niet geleid, alleen een beetje rondgekeken. Ik heb er niet echt een waarde-oordeel over. Voorbereiden op een zware voorbereiding. In mijn hoofd ben ik al voorbereid, daar hoeft men zich geen zorgen over te maken."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen