Rutten: "Zal weinig veranderingen aanbrengen"

16 juli 2012, 10:55

Vitesse-trainer Fred Rutten zal voorlopig voortborduren op het speelplan van zijn voorganger John van den Brom. De 49-jarige oefenmeester zal voor de Europa League-confrontatie met Lokomotiv Plovdiv weinig ingrijpende wijzigingen doorvoeren.

"Ik ga niet veel veranderen", laat Rutten weten in De Telegraaf. "Meer iets toevoegen. Ik ben heel voorzichtig geweest om hier aan te beginnen."

"Het is mij meerdere keren gebeurd dat de mensen die mij aanstelden, niet lang daarna zelf weg waren bij de club. Dat heeft er mede voor gezorgd dat ik de laatste twee keer de klus niet mocht afmaken. Met dat in het achterhoofd, heb ik maar voor één seizoen bij Vitesse getekend", verduidelijkt de oefenmeester.

Vooralsnog is Rutten zeer goed te spreken over zijn nieuwe job. "Het is me hier de afgelopen twee weken ontzettend goed bevallen. Er staat hier een hele gretige groep, je merkt dat de spelers ontzettend graag willen en uitkijken naar het Europese avontuur", aldus de trainer, voor wie donderdag met de Arnhemmers het eerste duel in de tweede voorronde van de Europa League wacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen