'Transfer Büttner naar Southampton ketst af'

19 juli 2012, 16:57   Bijgewerkt: 19 juli 2012, 18:03

De overstap van Alexander Büttner naar Southampton lijkt definitief af te ketsen. Alle partijen leken eerder deze week overeenstemming bereikt te hebben, maar volgens Voetbal International is de Engelse club ineens van gedachten veranderd. Het wil andere afspraken maken en dat is voor zowel Vitesse als het kamp-Büttner geen optie.

"Afspraken die anderhalve week geleden gemaakt zijn, blijken niet meer te bestaan. De manier waarop alles nu gaat, wekt bij ons volop verbazing en is onacceptabel. Zowel voor ons als voor Vitesse lijkt me", moppert Büttners zaakwaarnemer Alexander Bursac.

Naar verluidt waren Vitesse en Southampton akkoord over een transfersom van 4,5 miljoen euro, maar wil de Engelse club dat bedrag ineens niet meer betalen. Büttner zelf houdt in afwachting van een eventuele transfer zijn conditie op peil bij Jong Vitesse. Hij doet vanavond niet mee in de Europa League-wedstrijd tegen Lokomotiv Plovdiv.

Overigens zouden, naast Southampton, nog diverse andere clubs geïnteresseerd zijn in Büttner. Onder meer Fulham, Werder Bremen en Hannover 96 worden genoemd.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen