Van Basten 'ziet vooruitgang' bij SC Heerenveen

18 juli 2012, 17:18

De resultaten van SC Heerenveen in deze zomer zijn vooralsnog niet om over naar huis te schrijven. Na de remise van afgelopen zaterdag tegen FC Eindhoven (1-1) kwamen de Friezen ook dinsdag tegen het Belgische Waasland Beveren niet tot winst. Het bleef 0-0, maar toch zag trainer Marco van Basten voldoende aanknopingspunten.

Van Basten vond dat zijn team het tegen Waasland Beveren best aardig deed. "Met name voor rust hebben we goed gespeeld, en aardig wat kansen afgedwongen", zegt hij op de website van de club. "Daar zijn we erg tevreden over, maar we moeten onszelf dan wel belonen door een aantal doelpunten te maken. Daar draait het uiteindelijk om in het voetbal. Nu lieten we dat na, en dan krijg je het in de tweede helft wat lastiger dan op het moment dat je de kansen wel afmaakt. Al met al hebben we in elk geval een stuk beter gespeeld dan tegen FC Eindhoven. We speelden nu wat compacter."

De voormalig bondscoach is met zijn team nu twee weken in voorbereiding en denkt dat hij op de goede weg is. "Het is elke dag weer mooi om met de jongens op het veld te staan. In deze fase van de voorbereiding is het belangrijk dat je aan je fysiek en aan het samenspel werkt. In beide aspecten zit vooruitgang. Dat is goed om te zien."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen