Van Hooijdonk vond Van Gaal 'te veel clubtrainer'

8 juli 2012, 18:38

Pierre van Hooijdonk heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de aanstelling van Louis van Gaal als nieuwe Oranje-bondscoach. De voormalig international speelde een aantal interlands tijdens de eerste periode van de keuzeheer bij het Nederlands elftal.

"Van Gaal is een logische keuze", stelt Van Hooijdonk in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb geen twijfels over zijn kennis, maar hij moet wel de spelers een goed gevoel geven. Ik vond hem te veel een clubtrainer in zijn eerste periode, hopelijk heeft hij daar nu van geleerd."

De oud-prof laat ook nog even zijn licht schijnen over het aankomende seizoen van zijn voormalige werkgever Feyenoord. "De spits is heel belangrijk voor het team, die plek moet gewoon goed bezet worden. Wanneer dát gebeurt kan het wederom een heel mooi seizoen worden."

Guyon Fernandez, Anass Achahbar, Mitchell te Vrede of eventueel Lex Immers mogen proberen John Guidetti in de punt van de aanval te doen vergeten. "Guidetti was de reden dat het vorig jaar zo goed liep bij Feyenoord", aldus Van Hooijdonk, die zelf zestig keer het net wist te vinden voor de Rotterdammers.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen