Wenger: "Wil van Persie aan contract houden"

21 juli 2012, 12:33

Het getouwtrek om Robin van Persie is inmiddels in volle gang. Manchester United heeft bekend een bod te hebben uitgebracht op de Oranje-international, die onlangs aangaf zijn in 2013 aflopende verbintenis bij Arsenal niet te willen verlengen. Arsenal-coach Arsene Wenger weigert deze zomer echter al afscheid te moeten nemen van zijn oogappel.

De Franse oefenmeester wil Van Persie vooralsnog aan zijn contract houden. "In mijn ogen is Van Persie een van de beste spitsen ter wereld, zo niet de beste. Ik wil dat we hem aan boord houden. Ik zet alle middelen in om Arsenal zo sterk mogelijk uit deze situatie te laten komen. Veel meer kan ik niet zeggen", laat Le Professeur aan Arsenal Player weten.

Wenger beseft echter dat het lastig zal worden de spits deze zomer in Londen te houden. "Hij was een exceptionele leider afgelopen seizoen en dat hebben andere clubs ook gezien. Robin is voor iedere club interessant, maar hij staat nog een jaar bij Arsenal onder contract. Ik ben van plan hem daar aan te houden."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen